μετατρεπω παλια ρουχα

https://xipmsieq.blogspot.com/2019/01/blog-post_61.html
εκκλησιες μεταμορφωση αττικης

Την ίδια στιγμή, ο επικεφαλής του Ποταμιού ερωτώμενος για τα επεισόδια στη Μόρια και το εκρηκτικό κλίμα στα hot spot είπε ότι η κατάσταση είναι έκρυθμη σε όλα τα νησιά και τόνισε ότι η αναποφασιστικότητα της Κυβέρνησης και η έλλειψη σχεδίου δημιουργεί ανεξέλεγκτες εντάσεις. «Θα πρέπει να προστατεύσουμε τους πραγματικούς πρόσφυγες και τους οικογενειάρχες απομονώνοντας τα “ανήσυχα” στοιχεία. Κάποια πρόσωπα, τα οποία είναι γνωστά πλέον, πρέπει να φύγουν από τα hot spot και να πάνε σε φυλασσόμενα κέντρα φιλοξενίας. Η κυβέρνηση πρέπει να εκτελέσει ένα συγκεκριμένο σχέδιο που υπάρχει, κάτι που αν είχε γίνει θα είχε αποτρέψει αυτά τα επεισόδιά».


Σε ό, τι αφορά τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, ο οποίος προχωράει κανονικά στην αδειοδότηση παρά τα όσα σκανδαλώδη βλέπουν το φως της δημοσιότητας για συγκεκριμένους πλειοδότες ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε ότι θα δούμε τη Δευτέρα ποιοι έχουν τα λεφτά και ποιοι όχι.
«Ακόμη όμως και να καταβληθεί το ποσό της πρώτης δόσης δεν είναι όλα καλά. Πρέπει να δημοσιοποιηθούν τα πόθεν έσχες των τεσσάρων καναλαρχών και να ελεγχθούν για το σύνολο του ποσού. Και δεν μιλάω για διαγώνιο, κομματικό έλεγχο αλλά έναν κανονικό έλεγχο από όσους ελέγχουν εδώ και χρονιά τα πόθεν έσχες όλων όσων υποχρεούνται στην υποβολή τους».


Αναφερόμενος στον ρόλο της τράπεζας Αττικής σε δανειοδοτήσεις χωρίς εχέγγυα επανέλαβε την πρότασή του προς τον Γιάννη Στουρνάρα να δοθεί το πόρισμα στη βουλή. «Δεν αρκεί να πάει μόνο στη δικαιοσύνη. Πρέπει να ενημερωθεί η Εξεταστική Επιτροπή για τη δανειοδότηση των Πολιτικών Κομμάτων και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για τα δάνεια της τράπεζας Αττικής. Όλα στο φως και πλήρη διαφάνεια. Πρέπει να μάθει ο Ελληνικός λαός ποιοι εργολάβοι και ποια συμφέροντα ενισχύθηκαν» είπε χαρακτηριστικά.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης, σχολιάζοντας το δημόσιο χρέος, εξέφρασε την άποψη ότι η Ευρώπη θα δώσει λύση για το χρέος όταν πεισθεί ότι όλα στην Ελλάδα γίνονται όπως έχουν συμφωνηθεί και όταν τα κοινοβούλια των χωρών της Ευρωζώνης είναι έτοιμα , καθώς σε πολλές περιπτώσεις βρίσκονται εν αναμονή εκλογών.



μετατρεπω παλια ρουχα
μετατρεπω παλια ρουχα
πεππα το κουκλοθεατρο της χλοης
https://daabuvjw.blogspot.com/2019/01/blog-post_73.html

Comments